/ Tesla Model S

Gratis: een jaar lang onbeperkt laden bij MisterGreen!

Sluit een leasecontract af bij MisterGreen voor 30 april 2018* en ontvang onze MisterGreen GoldCard met tegoed voor één jaar gratis laden. Hiermee kan je één jaar onbeperkt laden op snellaadstations van MisterGreen. Heb je zelf al een leasecontract? Draag dan iemand anders aan om kans te maken op een jaar lang gratis laden. Lees hieronder meer.

*UPDATE: deze actie is inmiddels afgelopen en je kan hier niet meer aan meedoen!

MisterGreen The FastCharging Network

Snellaadstations zijn als de tankstations voor reguliere auto’s. Net als een verbrandingsmotor, heeft een motor van een elektrische auto brandstof nodig, in het laatste geval stroom. Om de transitie naar elektrisch rijden mogelijk te maken is het belangrijk dat er een dekkend netwerk van oplaadpunten is.

Langs verschillende wegen in de Randstad heeft MisterGreen al sinds enige tijd het FastCharger Network. Dit is een netwerk van 16 snellaadstations op A-locaties langs de Nederlandse snelwegen. Alle stations zijn voorzien van daken met zonnepanelen waardoor ze hun eigen energie opwekken en dus volledig duurzaam zijn.

Laden bij een MisterGreen snellaadstation

Het reguliere tarief voor laden bij een MisterGreen snellaadstation is € 0,69 p. kWh. Dit is mogelijk met alle laadpassen zoals bijvoorbeeld die van Vandebron. Daarnaast biedt MisterGreen ook de GoldCard aan. Hiermee kan je onbeperkt laden op een van onze snellaadstations tegen een maandelijkse bijdrage van € 35,- per maand. Liever een jaar lang helemaal niets betalen? Lees hieronder hoe je kans maakt.

Hoe maak je kans op een MisterGreen GoldCard met tegoed voor 1 jaar Gratis laden?

Er zijn 2 manieren om kans te maken op een MisterGreen GoldCard met 1 jaar Gratis laden:

Bekijk hier de voorwaarden van deze campagne.

Pssst...april is tevens de laatste maand om nog gratis te kunnen SuperChargen bij Tesla. Lees hierover meer.

*Disclaimer: deze actie is verlopen!!