/ Tesla Model 3

Tesla Model 3 met wit interieur gespot

De leveringen van de Tesla Model 3 nemen toe maar de keuze in opties blijft beperkt. Op dit moment kunnen Amerikaanse reserveringshouders alleen kiezen voor zwart interieur met houten inleg op het dashboard. Onze verwachting was dat hier meer mogelijkheden in zouden komen. Dit wordt nu bevestigd met de laatste foto's vanuit Californië: witte stoelen!

Vierwielaandrijving komt eraan

Naar verluid kan er in de Tesla Model 3 Design Studio alleen nog worden gekozen voor de Long Range uitvoering met Premium Interieur en achterwielaandrijving. Op haar website laat Tesla weten in 2018 te zullen starten met de productie van de vierwielaandrijving uitvoering.

Schermafbeelding-2018-02-14-om-09.57.53

Wit interieur

Nu is het de vraag wanneer de nieuwe witte stoelen beschikbaar worden gesteld in de Tesla Model 3 Design Studio. Wij denken dat dit in de komende maanden mogelijk wordt. Dit is namelijk volledig in lijn met Tesla's strategie om de winst te maximaliseren door duurdere opties eerder te leveren.

Aanpassen configuratie MisterGreen Direct

Zodra het witte interieur wordt opgenomen in de Tesla Model 3 Design Studio zal de configurator van MisterGreen Direct ook worden aangepast. Ook kunnen eerdere bestellingen eenvoudig worden aangepast.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor de Tesla Model 3 als een van de eerste in Nederland. Stel nu direct jouw configuratie samen op de nieuwe configuratiepagina en maak de bestelling compleet.

Schermafbeelding-2018-02-05-om-13.11.00-1

We zijn opzoek naar jou

Lees je regelmatig onze blogs en ben je net als wij een fan van Tesla? Dan komen we graag met je in contact. We willen de artikelen op deze blog verder verbeteren en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Laat je gegevens achter via deze link en dan bellen we je binnen drie dagen terug.