/ Tesla

Tesla Roadster van Elon Musk onderweg naar de ruimte

Topman Elon Musk krijgt het weer voor elkaar: een waanzinnige PR-stunt voor Tesla en SpaceX zonder marketingbudget. Er keken gisteren 2,3 miljoen mensen tegelijk live via YoutTube naar de lancering van de Falcon Heavy Rocket. Daarmee was dit de op één na populairste live-uitzending via YouTube ooit!

Afgelopen jaren heeft SpaceX hard gewerkt aan de productie van de nieuwe Falcon Heavy Rocket. Voordat deze nieuwe raket daadwerkelijk commercieel kan worden gebruikt, moest er een test met een 'echte lading' worden uitgevoerd.

10 jaar oude Tesla Roadster mee als vracht

Elke raketlancering weet wereldwijd aandacht te trekken, zo wist ook Tesla. Om hier gebruik van te maken, besloot Tesla om de 10 jaar oude Roadster van Elon Musk mee te sturen als vracht. Geniaal!

Al snel verschenen er diverse creaties op het internet die inhaakten op deze ludieke actie.

4-lzlcnib-e1518008104505

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor de Tesla Model 3 als een van de eerste in Nederland. Stel nu direct jouw configuratie samen op de nieuwe configuratiepagina en maak de bestelling compleet.

Schermafbeelding-2018-02-05-om-13.11.00

We zijn opzoek naar jou

Lees je regelmatig onze blogs en ben je net als wij een fan van Tesla? Dan komen we graag met je in contact. We willen de artikelen op deze blog verder verbeteren en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Laat je gegevens achter via deze link en dan bellen we je binnen drie dagen terug.